AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafadan kurşun yemek

Kahve falında kafadan kurşun yemek

Kahve falında kafadan kurşun yemek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, deneyim kazanacağına, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına delalettir.

Kahve falında kafadan kurşun yemek gördüyseniz:

  • Kafanızdaki değişiklikleri birden yapmanız sakıncalı olabilir.

Kahve falında kafadan kurşun yemek günden güne sorunlarının artacağına, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kafadan kurşunlanmak esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına yorulur.

Kahve falında kurşunla kafadan vurulmak içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafadan böcek ayıklamak iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafadan bit dökmek ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, ileride çok zengin biri olacağına inanılır.

Kahve falında kafadan bit ayıklamak iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine delalet eder.

Kahve falında kafadan bıçaklandığını görmek arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafadan bit almak ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir