AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynunda kolye görmek

Kahve falında boynunda kolye görmek

Kahve falında boynunda kolye görmek üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, harcama gücünün artacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, ekmeksiz kalacağına, herkesin yardımına koşan fal sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına alamet eder.

Kahve falında boynunda kolye gördüyseniz:

  • Bazılarımız hayatlarında ne kadar alıyorum ne kadar veriyorum sorgulamalarını arttırabilir.

Kahve falında birinin boynunda kolye görmek çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, daima önüne bakacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının boynunda altın kolye görmek içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, hayallerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında başkasının boynunda kolye görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında birinin boynunda altın kolye görmek çevreye karşı itibarın artacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine işarettir.

Kahve falında erkek boynunda kolye görmek çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, rızkın genişlemesine yorulmaktadır.

Kahve falında boynunda zincir kolye görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının boynunda altın kolye görmek bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, yönetici makamına oturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boynunda altın kolye görmek gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, kafasının boşalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir