AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek boynunda kolye görmek

Kahve falında erkek boynunda kolye görmek

Kahve falında erkek boynunda kolye görmek kız çocuğunun olacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, şöhretli biri olunacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına delalettir.

Kahve falında erkek boynunda kolye gördüyseniz:

  • Çok fazla hakim olmadığınız konularda katılımcı girişimlerde bulunmamanızda fayda var.

Kahve falında erkeğin boynunda altın kolye görmek çok mutlu bir hayat yaşayacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek boynunda kolye görmek umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin boynunda altın kolye görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, kazançların artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin boynunda kolye görmek bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının boynunda altın kolye görmek işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında boynunda kolye görmek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına tabir olunur.

Kahve falında boynunda altın kolye görmek kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine işaret eder.

Kahve falında boynundaki kolyenin koptuğunu görmek fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir