AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının boynunda altın kolye görmek

Kahve falında başkasının boynunda altın kolye görmek

Kahve falında başkasının boynunda altın kolye görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, onlardan büyük hayır göreceğine, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, ticaretinin hızlanacağına inanılır.

Kahve falında başkasının boynunda altın kolye gördüyseniz:

  • Sıkışmamak için bütçenizi yeniden düzenlemeniz gerekebilir.

Kahve falında arkadaşının boynunda altın kolye görmek uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin boynunda altın kolye görmek maddi olarak kolaylık içinde olacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına tabir olunur.

Kahve falında boynuna altın kolye takmak işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına işaret eder.

Kahve falında boynunda altın kolye görmek tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, art niyetli kişilere uyacağına işarettir.

Kahve falında başkasının boynunda altın kolye görmek işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkeğin boynunda altın kolye görmek verilen  sözlerin tutulacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin boynunda kolye görmek yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına delalet eder.

Kahve falında boynuna kolye takıldığını görmek yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir