AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynunda altın kolye görmek

Kahve falında boynunda altın kolye görmek

Kahve falında boynunda altın kolye görmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, isteklerini yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında boynunda altın kolye gördüyseniz:

  • Bazı kısıtlamalar ya da zorunluluklar iş yaşamınızda görülmez değişikliklere neden olabilir.

Kahve falında erkeğin boynunda altın kolye görmek tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının boynunda altın kolye görmek endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boynunda altın kolye görmek üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin boynunda altın kolye görmek birçok kişinin dikkatini çekeceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine inanılır.

Kahve falında boynuna altın kolye takmak iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının boynunda altın kolye görmek ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında boynunda zincir kolye görmek kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına yorulur.

Kahve falında boynunda kolye görmek kırgınlıkların biteceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir