AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının boynunda altın kolye görmek

Kahve falında arkadaşının boynunda altın kolye görmek

Kahve falında arkadaşının boynunda altın kolye görmek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, işlerinin daha da iyi olacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının boynunda altın kolye gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda çok yakında olumlu gelişmeler var.

Kahve falında arkadaşının boynunda altın kolye görmek elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, kırgınlıkların geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boynuna altın kolye takmak hedefine çok kolay ulaşacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının boynunda altın kolye görmek hak ve din yolunu bırakacağına, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeğin boynunda altın kolye görmek hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boynunda altın kolye görmek oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında birinin boynunda altın kolye görmek kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boynuna inci kolye takmak sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının boynunda kolye görmek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, iş için gurbete gidileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir