AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının boynunda kolye görmek

Kahve falında başkasının boynunda kolye görmek

Kahve falında başkasının boynunda kolye görmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, heveslerinin biteceğine, başarılı bir kişi olunacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının boynunda kolye gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda güvende olup olmadığınızı merak edebilirsiniz.

Kahve falında boynuna altın kolye takmak kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, herkesten ileriye gideceğine işarettir.

Kahve falında boynunda altın kolye görmek anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına işarettir.

Kahve falında erkeğin boynunda altın kolye görmek yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boynuna kolye takmak kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, ticaret ehli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin boynunda altın kolye görmek hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının boynunda altın kolye görmek verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında birinin boynunda kolye görmek güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boynunda kolye görmek kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir