AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin boynunda altın kolye görmek

Kahve falında birinin boynunda altın kolye görmek

Kahve falında birinin boynunda altın kolye görmek yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, psikolojik olarak düzeleceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, idealist davranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin boynunda altın kolye gördüyseniz:

  • Olayları bir kez daha düşünmek gerekebilir.

Kahve falında başkasının boynunda altın kolye görmek daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, elin bollaşacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının boynunda altın kolye görmek sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin boynunda altın kolye görmek sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına alamet eder.

Kahve falında erkeğin boynunda altın kolye görmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına delalet eder.

Kahve falında boynunda altın kolye görmek arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında boynuna altın kolye takmak edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında boynunda zincir kolye görmek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine delalettir.

Kahve falında başkasının boynunda kolye görmek eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir