AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin boynunda kolye görmek

Kahve falında birinin boynunda kolye görmek

Kahve falında birinin boynunda kolye görmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, kasasının daha çok para dolacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, yüklü bir miktar borç verileceğine, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin boynunda kolye gördüyseniz:

  • Pişman olacağınız şeyler söylememeli veya yapmamalısınız.

Kahve falında boynuna altın kolye takmak geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, bolluk ve bereketin artacağına delalettir.

Kahve falında boynunda zincir kolye görmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boynuna inci kolye takmak bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, daha çok kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boynunda altın kolye görmek onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında boynunda kolye görmek geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında birinin boynunda altın kolye görmek çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boynundaki kolyenin koptuğunu görmek eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında boynuna kolye takmak kazancının çoğalacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir