AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynunda zincir kolye görmek

Kahve falında boynunda zincir kolye görmek

Kahve falında boynunda zincir kolye görmek kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, çok güzel günler görüleceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine işarettir.

Kahve falında boynunda zincir kolye gördüyseniz:

  • Daha önceden göremediğiniz yaratıcı veya finansal teklifler söz konusu olabilir.

Kahve falında boynunda zincir kolye görmek işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına delalet eder.

Kahve falında boynunda gümüş zincir görmek mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boynunda zincir görmek aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında boynuna zincir takmak sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında boynuna altın zincir takmak iş dünyasındaki prestijin azalacağına, hayırlı haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında başkasının boynunda altın zincir görmek barış ve sevgi ortamında bulunacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boynunda altın zincir görmek diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında altın zincir kolye görmek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, işlerinin çok iyi olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir