AnaSayfa / Genel / Kahve falında beze yapmak

Kahve falında beze yapmak

Kahve falında beze yapmak zamanının boşa gideceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, kurulu düzenin yıkılacağına, çoluk çocuğundan zarar göreceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beze yapmak gördüyseniz:

  • Kendinizi oldukça güçsüz hissedebilirsiniz.

Kahve falında hamurdan beze yapmak toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine delalet eder.

Kahve falında beze yapmak yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında hamur beze yapmak huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, kazançlı bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında kafada beze görmek sorunlar altında ezileceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beze yemek çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, akıl vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yağ bezesi görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yağ bezesi sıkmak konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında memede beze görmek kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir