AnaSayfa / Genel / Kahve falında beze yemek

Kahve falında beze yemek

Kahve falında beze yemek önemli yerlere geleceğine, elinin de bolluk ve bereket göreceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, hanesine bolluk geleceğine tabir olunur.

Kahve falında beze yemek gördüyseniz:

  • Maddi anlaşmalar stresi azaltarak finansal geleceğinizi olumlu etkileyebilir.

Kahve falında beze yemek hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında sırtta beze görmek dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bacakta beze görmek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında hamurdan beze yapmak epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına işarettir.

Kahve falında hamur beze yapmak hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına alamet eder.

Kahve falında beze yapmak sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına inanılır.

Kahve falında kafada beze görmek elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koltuk altında beze görmek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir