AnaSayfa / Genel / Kahve falında beze görmek

Kahve falında beze görmek

Kahve falında beze görmek iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine, sağlığının geri geleceğine, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine işaret eder.

Kahve falında beze gördüyseniz:

  • Lükse aşırı düşkünlük göstermeniz hesapta olmayan maddi kayıplara sebep olabilir.Şansınıza fazla güvenmek sizi yanıltabilir.

Kahve falında beyaz beze sarılı bebek görmek yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine delalettir.

Kahve falında bacakta beze görmek hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, durgunlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında boynunda beze görmek darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beze yapmak aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına inanılır.

Kahve falında memede beze görmek yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamur beze görmek özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koltuk altında beze görmek buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kafada beze görmek keyfe kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir