AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamur bezesi görmek

Kahve falında hamur bezesi görmek

Kahve falında hamur bezesi görmek büyük miktarda kazanç elde edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, büyük zorluklar geçireceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında hamur bezesi gördüyseniz:

  • İyi düşünülmüş planlara veya çözümlere ihtiyaç var.

Kahve falında hamur bezesi görmek büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine işarettir.

Kahve falında hamur beze yapmak hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, büyük bir başarının elde edileceğine delalettir.

Kahve falında hamur beze görmek kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına inanılır.

Kahve falında hamurdan beze yapmak üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, nasıl bir hayat sürdüreceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz beze sarılı bebek görmek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında memede beze görmek maddi olarak ferahlık yaşanacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine yorulur.

Kahve falında kafada beze görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yağ bezesi sıkmak hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir