AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynunda altin takmak

Kahve falında boynunda altin takmak

Kahve falında boynunda altin takmak şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine delalet eder.

Kahve falında boynunda altin takmak gördüyseniz:

  • Sinir gerilimleriniz fazla olabilir.

Kahve falında boynunda altin takmak işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, alım zorluğu yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında boynuna kolye takmak duygularını açığa vuracağına, idealist davranacağına yorulur.

Kahve falında boynuna inci kolye takmak çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boynuna boncuk takmak kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boynuna saat takmak bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında boynuna tesbih takmak çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boynuna ip takmak ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına delalettir.

Kahve falında boynuna muska takmak bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir