AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynuna inci kolye takmak

Kahve falında boynuna inci kolye takmak

Kahve falında boynuna inci kolye takmak yüksek moralli olacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, planlarının işe yarayacağına, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında boynuna inci kolye takmak gördüyseniz:

  • Bir yeteneğinizi veya hobinizi karlı bir yola sokabilirsiniz.

Kahve falında boynuna inci kolye takmak insanlığıyla herkese örnek olacağına, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine işaret eder.

Kahve falında boynuna beyaz inci takmak uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine işarettir.

Kahve falında boynuna inci takmak karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında siyah inci kolye takmak mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında inci kolye takmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz inci kolye takmak uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boynuna kolye takmak umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında boynuna altın kolye takmak musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir