AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynuna muska takmak

Kahve falında boynuna muska takmak

Kahve falında boynuna muska takmak işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boynuna muska takmak gördüyseniz:

  • Belli bir konuda ilerlemek istiyorsanız, mutlaka yapmalısınız.

Kahve falında boynuna muska takmak çok büyük çalışmalara girileceğine, sorunların tamamen biteceğine delalettir.

Kahve falında boynunda muska görmek sıkıntılarını arkasında bırakacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına işaret eder.

Kahve falında muska takmak hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında boynuna kolye takmak kötü hastalıkların iyileşeceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tesbihi boynuna takmak insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, neşenin ve mutluluğun geleceğine işarettir.

Kahve falında boynuna beyaz inci takmak sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boynuna altın takmak huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine işarettir.

Kahve falında boynuna zincir takmak çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir