AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynuna tesbih takmak

Kahve falında boynuna tesbih takmak

Kahve falında boynuna tesbih takmak herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, bazı kaynakların tükeneceğine, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, rakiplerin başarı kazanacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, namının yürüyeceğine delalettir.

Kahve falında boynuna tesbih takmak gördüyseniz:

  • Aile çevrenizde ufak tefek sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında boynuna tesbih takmak büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tesbihi boynuna takmak ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tesbihi boynuna asmak çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında boynunda tesbih görmek karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koluna tesbih takmak maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında tesbihi koluna takmak aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, yanlış yollardan döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tesbih takmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine delalet eder.

Kahve falında boynuna atkı takmak iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir