AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynuna kolye takmak

Kahve falında boynuna kolye takmak

Kahve falında boynuna kolye takmak sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, borcunun çok olacağına, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, ekmeğin kesileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boynuna kolye takmak gördüyseniz:

  • işinizde üstlerinizin dikkatini çekip, olumlu puanlar toplayabilirsiniz.

Kahve falında boynuna altın kolye takmak haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına inanılır.

Kahve falında boynuna inci kolye takmak harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına işaret eder.

Kahve falında boynuna kolye takmak rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının boynunda kolye görmek daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında erkeğin boynunda altın kolye görmek çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boynunda altın kolye görmek kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin boynunda altın kolye görmek huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine delalettir.

Kahve falında erkek boynunda kolye görmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir