AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynuna boncuk takmak

Kahve falında boynuna boncuk takmak

Kahve falında boynuna boncuk takmak maddi zararını karşılayacağına, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına delalettir.

Kahve falında boynuna boncuk takmak gördüyseniz:

  • Uzun vadeli planlarınıza odaklanmalısınız.

Kahve falında boynuna boncuk takmak kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında boynunda boncuk görmek işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi boncuklu bileklik takmak hataların düzeltileceğine, güçten düşeceğine, yorulacağına rivayet eder.

Kahve falında boncuklu yüzük takmak tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, bütçesinin genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında koluna boncuk takmak yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize  rivayet etmektedir.

Kahve falında saça boncuk takmak büyük miktarda kazanç sağlayacağına, işlerinin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında boncuk takmak aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında bebeğe nazar boncuğu takmak güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir