AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynuna saat takmak

Kahve falında boynuna saat takmak

Kahve falında boynuna saat takmak insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, ilim ve irfan sahibi olunacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, kazancın katlanacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında boynuna saat takmak gördüyseniz:

  • Güç mücadeleleri söz konusu olabilir.

Kahve falında boynuna saat takmak kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine yorulur.

Kahve falında boynunda saat görmek sosyal çevrenin değiştirileceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boynuna ip takmak kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına işaret eder.

Kahve falında boynuna şal takmak bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine inanılır.

Kahve falında boynuna eşarp takmak öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine işaret eder.

Kahve falında boynuna gerdanlık takmak sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine rivayet eder.

Kahve falında boynuna anahtar takmak öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine yorulur.

Kahve falında boynuna tesbih takmak iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir