AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynuna ip takmak

Kahve falında boynuna ip takmak

Kahve falında boynuna ip takmak eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında boynuna ip takmak gördüyseniz:

  • Girişimci olmanız ciddi ilerleme sağlamanıza yardım edebilir.

Kahve falında boynuna ip takmak dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına inanılır.

Kahve falında boynuna ip dolanmak içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine delalet eder.

Kahve falında boynuna ip geçirmek hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında boynunda ip görmek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, bereket ve zenginlik olacağına delalet eder.

Kahve falında boynuna ip dolamak kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına inanılır.

Kahve falında boynuna inci takmak yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında boynuna altın takmak herhangi bir sorun yaşamayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boynuna altın kolye takmak çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir