AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynuna yılan sarılmak

Kahve falında boynuna yılan sarılmak

Kahve falında boynuna yılan sarılmak talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, en gösterişli arabalara bineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boynuna yılan sarılmak gördüyseniz:

  • İlgisizlik, kayıtsızlık veya bıkma, bıktırma gibi şeyler yüzünden önem verdiğiniz birisini kaybedebilir ya da kendinizden soğutabilirsiniz.

Kahve falında boynuna sarılmış yılan görmek birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında boynuna yılan sarılmak yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına yorulur.

Kahve falında yılanın boynuna sarıldığını görmek işlerinin çok iyi gideceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boynundan sarılmak sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına inanılır.

Kahve falında birinin boynuna sarılmak tecrübelerini aktaracağına, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında bir erkeğin boynuna sarılmak çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve falı kapatan kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilisinin boynuna sarılmak kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında sevgilinin boynuna sarılmak hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir