AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisinin boynuna sarılmak

Kahve falında sevgilisinin boynuna sarılmak

Kahve falında sevgilisinin boynuna sarılmak başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilisinin boynuna sarılmak gördüyseniz:

  • Başlangıçta olanlar hoşunuza gitmese de, sonunda olanlar veya sonuçlar hoşunuza gidebilir.

Kahve falında sevgilisinin boynuna sarılmak gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin boynuna sarılmak hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına inanılır.

Kahve falında babanın boynuna sarılmak çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin boynuna sarılmak refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına rivayet eder.

Kahve falında boynundan sarılmak çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında annenin boynuna sarılmak fal sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün boynuna sarılmak sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin boynuna sarılmak sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir