AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynundan sarılmak

Kahve falında boynundan sarılmak

Kahve falında boynundan sarılmak hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, şansının kendisinden yana gideceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boynundan sarılmak gördüyseniz:

  • Ne kadar çok gayret gösterirseniz, o kadar üretken olabilirsiniz.

Kahve falında bebeğin boynuna sarıldığını görmek elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilisinin boynuna sarılmak bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına delalet eder.

Kahve falında annenin boynuna sarılmak erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin boynuna sarılıp ağlamak elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına yorulur.

Kahve falında başbakanın boynuna sarılmak yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, rahata ereceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinin boynuna sarılmak size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkeğin boynuna sarılmak sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, işlerin bir anda azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün boynuna sarılmak malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir