AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynuna sarılmak

Kahve falında boynuna sarılmak

Kahve falında boynuna sarılmak çok mutlu günler geçireceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına yorulur.

Kahve falında boynuna sarılmak gördüyseniz:

  • Yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

Kahve falında birinin boynuna sarılıp ağlamak gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin boynuna sarılmak hileye, fesada bulaşacağına, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına yorulur.

Kahve falında bir erkeğin boynuna sarılmak eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, rahat bir nefes alınacağına delalettir.

Kahve falında birinin boynuna sarılmak keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, kısa sürede başarısının artacağına işaret eder.

Kahve falında boynuna sarılmak sorunların kısa süre içinde biteceğine, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine işaret eder.

Kahve falında boynuna yılan sarılmak aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, çok büyük işler gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında yılanın boynuna sarıldığını görmek kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birinin boynuna sarılmak başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir