AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin boynuna sarılmak

Kahve falında ölmüş birinin boynuna sarılmak

Kahve falında ölmüş birinin boynuna sarılmak kazancın katbekat artacağına, patron koltuğunda oturacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin boynuna sarılmak gördüyseniz:

  • Bir alım için bir dosta arkanı dönüyorsun.

Kahve falında annenin boynuna sarılmak yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boynundan sarılmak bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin boynuna sarılmak onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına delalettir.

Kahve falında ölünün boynuna sarılmak çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılanın boynuna sarıldığını görmek aksiliklerin bu sayede aşılacağına, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilisinin boynuna sarılmak sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında boynuna sarılmak yeni bir eve sahip olacağına, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında boynuna yılan sarılmak kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir