AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin boynuna sarılmak

Kahve falında eşinin boynuna sarılmak

Kahve falında eşinin boynuna sarılmak sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, eşit davranılacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin boynuna sarılmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylarla uğraşmanız gerekebilir, ani kararlar almaktan da kaçınılmasında fayda var.

Kahve falında eşinin boynuna sarılmak işe ve aşa kavuşacağına, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma delalet etmektedir.

Kahve falında eşini uzun boylu görmek birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, olaylı günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında eşinin boynunu kesmek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin boynuna sarılmak sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinin boynuna sarılmak kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına işarettir.

Kahve falında başbakanın boynuna sarılmak kişinin başarısızlığa düşeceğine, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına delalet eder.

Kahve falında birinin boynuna sarılmak büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında boynuna sarılmak maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir