AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynuna ip geçirmek

Kahve falında boynuna ip geçirmek

Kahve falında boynuna ip geçirmek ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, elinin de bolluk ve bereket göreceğine, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, yaşanan bütün sorunların biteceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boynuna ip geçirmek gördüyseniz:

  • İşarkadaşlarınızı, iş koşullarınızı, çalışma stilinizi ilgilendirenkonularda değişikliğe gidebilirsiniz.

Kahve falında boynuna ip geçirmek sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ipi iğneye geçirmek mal ve mülk sahibi olunacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iğne deliğinden ip geçirmek zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iğneye ip geçirmek epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına delalettir.

Kahve falında iğneden ip geçirmek sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boynuna ip dolamak varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına inanılır.

Kahve falında boynuna ip takmak çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına delalet eder.

Kahve falında boynunda ip görmek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir