AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynunda ip görmek

Kahve falında boynunda ip görmek

Kahve falında boynunda ip görmek kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, elindekini de bitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boynunda ip gördüyseniz:

  • Kısa veya uzun seyahatler ya da yapılacak ziyaretler yeni başlangıçlara da olanak sağlayabilir.

Kahve falında boynuna ip geçirmek hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Kahve falında boynunda ip görmek hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boynuna ip dolanmak güzel bir yola çıkılacağına, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında boynuna ip dolamak arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, sonradan da çok üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında boynuna ip takmak sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine alamet eder.

Kahve falında boy kısa gelinlik giymek sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yol boyu yürümek çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında boy uzadığını görmek hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir