AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipi iğneye geçirmek

Kahve falında ipi iğneye geçirmek

Kahve falında ipi iğneye geçirmek çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bolluğun sürekli olacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında ipi iğneye geçirmek gördüyseniz:

  • Eski bir ortağınız veya partneriniz sizi düşünüyor olabilir, tekrar bağlantı kurulması duygusal anlar yaşanmasına neden olabilir.

Kahve falında iğneye ip geçirmek hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına işarettir.

Kahve falında iğneden ip geçirmek refaha erileceğine, zor ve karamsar günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında ipi iğneye geçirmek işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında iğne deliğinden ip geçirmek daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, sıkıntılarının günden güne artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iğne iplik geçirmek sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına delalettir.

Kahve falında iğne deliğinden iplik geçirmek para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, iyi insanlar ile birlikte olunacağına alamet eder.

Kahve falında iğneden iplik geçirmek işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında ipliği iğneye geçirmek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir