AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynuna ip dolamak

Kahve falında boynuna ip dolamak

Kahve falında boynuna ip dolamak çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, dünya hayatında huzurlu olmaya, hayli sağlam başarılara imza atacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boynuna ip dolamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmeden veya tepki vermeden önce daha fazla soru sormanız gerekiyor.

Kahve falında boynuna ip dolamak sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına delalettir.

Kahve falında boğazına ip dolamak çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, işlerin çok büyümeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ip dolamak kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, ihanete uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yün dolamak güçlükle elde edilecek başarı, kısmetlerinin ve şansının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boynuna ip dolanmak saygının hiç eksik olmayacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında boynuna ip takmak işlerinin çok yolunda gideceğine, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına tabir olunur.

Kahve falında boynuna ip geçirmek kısmetinin hep açık olacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına yorulur.

Kahve falında boynunda ip görmek yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir