AnaSayfa / Genel / Kahve falında iğneye ip geçirmek

Kahve falında iğneye ip geçirmek

Kahve falında iğneye ip geçirmek kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, hak yolundan ayrılacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, iş kaybı yaşanacağına, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iğneye ip geçirmek gördüyseniz:

  • Bedensel olarak kendinizi fazla hareketsiz hissedebilirsiniz.Bunun sonucunda bazı egzersizlere yönelmeniz mümkün.

Kahve falında ipi iğneye geçirmek adından konuşulur olacağına, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına alamet eder.

Kahve falında iğneden ip geçirmek çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iğne deliğinden ip geçirmek mali olarak sıkıntıya düşeceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında iğneye ip geçirmek sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ipliği iğneye geçirmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında iğne deliğinden iplik geçirmek hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına alamet eder.

Kahve falında iğne iplik geçirmek fal sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, sürekli dua alarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iğneden iplik geçirmek verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, kazancın artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir