AnaSayfa / Genel / Kahve falında iğne deliğinden ip geçirmek

Kahve falında iğne deliğinden ip geçirmek

Kahve falında iğne deliğinden ip geçirmek sağlıklı bir hayat sürüleceğine, kazancın gittikçe artacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, fal sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, ağız tadının da hep yerinde kalacağına, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iğne deliğinden ip geçirmek gördüyseniz:

  • Evinize, ailenize veya hayatınızı nasıl daha iyi bir yer haline getirebileceğinize odaklanabilirsiniz.

Kahve falında iğne deliğinden ip geçirmek hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, huzura erileceğine alamet eder.

Kahve falında iğne deliğinden iplik geçirmek geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iğneye ip geçirmek sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına rivayet eder.

Kahve falında ipi iğneye geçirmek herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında iğneden ip geçirmek başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında delikten geçtiğini görmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında dar bir delikten geçmeye çalışmak aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine yorulur.

Kahve falında iğne deliği görmek türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir