AnaSayfa / Genel / Kahve falında iğneden ip geçirmek

Kahve falında iğneden ip geçirmek

Kahve falında iğneden ip geçirmek istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, borcunu ödeyeceğine işarettir.

Kahve falında iğneden ip geçirmek gördüyseniz:

  • Aklınızdan geçenleri bilmeleri gerekiyor.

Kahve falında iğneye ip geçirmek çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, tabiatı kötü olan kişiye işaret eder.

Kahve falında iğneden ip geçirmek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında iğne deliğinden ip geçirmek çok sağlıklı olunacağına, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında ipi iğneye geçirmek yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, maddi açıdan zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iğneden iplik geçirmek umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine tabir olunur.

Kahve falında ipliği iğneye geçirmek sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iğne deliğinden iplik geçirmek sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında iğne iplik geçirmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir