AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynuna dokunmak

Kahve falında boynuna dokunmak

Kahve falında boynuna dokunmak hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boynuna dokunmak gördüyseniz:

  • Bir taşınma da gerçekleşebilir.

Kahve falında boynuna dokunmak kişinin rahat nefes alacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında bayana dokunmak muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine delalet eder.

Kahve falında kaplumbağaya dokunmak zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadına dokunmak çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kabeye dokunmak yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kulağa dokunmak çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşına dokunmak aile içinde husumet gelişeceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına delalet eder.

Kahve falında halıya dokunmak sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir