AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplumbağaya dokunmak

Kahve falında kaplumbağaya dokunmak

Kahve falında kaplumbağaya dokunmak sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, fal sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, onlardan taraf hayır göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağaya dokunmak gördüyseniz:

  • Bazı iş veya anlaşmaların sizi ruhen tatmin edip etmeyeceği konusunda endişeleriniz olabilir.

Kahve falında kaplumbağaya dokunmak dertlerin ve sorunların artacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına yorulur.

Kahve falında kıza dokunmak tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına yorulur.

Kahve falında halı dokunduğunu görmek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine alamet eder.

Kahve falında karnına dokunmak yanlış giden işlerin düzeltileceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ölü birine dokunmak bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına tabir olunur.

Kahve falında ünlü birine dokunmak fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kabeye dokunmak halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cesede dokunmak bol rızık sahibi olunacağına, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir