AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadına dokunmak

Kahve falında bir kadına dokunmak

Kahve falında bir kadına dokunmak keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, ters giden işlerin düzeleceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, kişinin hayatını allak bullak edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadına dokunmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konulardaki fikir değişikliğinizi onaylamayabilirler.

Kahve falında kadına dokunmak ömrün uzun olmasına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına işarettir.

Kahve falında kadın göğsüne dokunmak yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadın bacağına dokunmak hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına delalettir.

Kahve falında kadın organına dokunmak ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadının göğsüne dokunmak rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kadına dokunmak yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında hamile kadına dokunmak buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına delalet eder.

Kahve falında hamile kadının karnına dokunmak verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir