AnaSayfa / Genel / Kahve falında halıya dokunmak

Kahve falında halıya dokunmak

Kahve falında halıya dokunmak evlilik yolunda bir adım atılacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında halıya dokunmak gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınıza elindeki imkanları göstermek için hoş sürprizler yapabilirsiniz.

Kahve falında halı dokunduğunu görmek çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında halıya dokunmak hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, büyük işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağa dokunmak sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçına dokunmak tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başbakana dokunmak çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine alamet eder.

Kahve falında cesede dokunmak kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine işaret eder.

Kahve falında kendine dokunmak gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kişiye dokunmak sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir