AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayana dokunmak

Kahve falında bayana dokunmak

Kahve falında bayana dokunmak hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, kazancınızın artacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, amacına ulaşmayı başaracağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında bayana dokunmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin yorumları, tavsiyeleri veya eleştirileri sizin için önemli ipuçları içeriyor olabilir.

Kahve falında bayana dokunmak hasret giderileceğine, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine yorulur.

Kahve falında birinin koluna dokunmak daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında kadın göğsüne dokunmak kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, fal sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında kendine dokunmak huzurlu günlerin geleceğine, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza inanılır.

Kahve falında sakala dokunmak sevineceğine, beklediklerini duyacağına, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında yüzüne dokunmak aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğine dokunmak ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinin yüzüne dokunmak gönül hoşluğu yaşayacağına, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir