AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabeye dokunmak

Kahve falında kabeye dokunmak

Kahve falında kabeye dokunmak gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, ağlayacağına ve dertleneceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, başarısızlıklara düşeceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabeye dokunmak gördüyseniz:

  • Bilinçsiz davranan veya yaptıklarının farkında olmayan insanları uyarmaya çalışmanız durumunda beklenmedik veya mantıksız tepkilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kabe duvarına dokunmak bazı sıkıntılara düşeceğine, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına işarettir.

Kahve falında kabeye dokunmak büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında kabeye dokunduğunu görmek sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına tabir olunur.

Kahve falında ayağına dokunmak çözüm yolları bulamayacağına, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına işarettir.

Kahve falında boynuna dokunmak onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ateşe dokunmak yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında tene dokunmak mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine işarettir.

Kahve falında cinin dokunduğunu görmek kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir