AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşına dokunmak

Kahve falında arkadaşına dokunmak

Kahve falında arkadaşına dokunmak dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, geçineceğine, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşına dokunmak gördüyseniz:

  • İşinizde hatalar yapabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşına dokunmak sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına delalettir.

Kahve falında tene dokunmak parasal sıkıntılarının sona ereceğine, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına delalettir.

Kahve falında birinin alnına dokunmak uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kakaya dokunmak iki tarafın da çok sevineceğine, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında omzuna dokunmak yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına işarettir.

Kahve falında birinin yüzüne dokunmak yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine delalet eder.

Kahve falında denize dokunmak yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine işarettir.

Kahve falında sıcak suya dokunmak çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir