AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğe nazar boncuğu takmak

Kahve falında bebeğe nazar boncuğu takmak

Kahve falında bebeğe nazar boncuğu takmak çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bebeğe nazar boncuğu takmak gördüyseniz:

  • Geçerli nedenleri olabilir.

Kahve falında bebeğe nazar boncuğu takmak buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine nazar boncuğu takmak ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, sıkıntılı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nazar boncuklu yüzük takmak kötü kişilerle karşılaşılacağına, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına inanılır.

Kahve falında kırık nazar boncuğu görmek Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında nazar boncuğu küpe görmek böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, büyük bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın nazar boncuğu görmek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde nazar boncuğu bulmak işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi nazar boncuk görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir