AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynunda boncuk görmek

Kahve falında boynunda boncuk görmek

Kahve falında boynunda boncuk görmek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, fakir çocukları giydireceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boynunda boncuk gördüyseniz:

  • Özel hayatınızla ilgili bazı konular açığa çıkabilir.

Kahve falında boynuna boncuk takmak çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına yorulur.

Kahve falında boynunda boncuk görmek kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dağılan boncukları toplamak ailesini utandırmayacağına, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya işarettir.

Kahve falında boncuk boncuk terlemek toplum içindeki değerinin artacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında pembe renk boncuk görmek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına alamet eder.

Kahve falında deve boncuğu görmek gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına işarettir.

Kahve falında mavi nazar boncuğu görmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boncuklu oya görmek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir