AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi boncuklu bileklik takmak

Kahve falında mavi boncuklu bileklik takmak

Kahve falında mavi boncuklu bileklik takmak kazançlı kapıların açılacağına, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi boncuklu bileklik takmak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi karşı tarafa ısrarla benimsetmeye çalışmanız aynı baskıyla karşılık görebilir.

Kahve falında mavi boncuklu bileklik takmak yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine delalet eder.

Kahve falında boncuklu bileklik takmak kimseyle konuşmayacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine yorulur.

Kahve falında boncuk bileklik takmak geçim kolaylığı yaşayacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi boncuk bileklik görmek iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine alamet eder.

Kahve falında mavi bileklik takmak zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine işaret eder.

Kahve falında boncuklu bileklik almak önemli işlere imza atacağına, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya işaret etmektedir.

Kahve falında siyah boncuklu bileklik görmek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında boncuktan bileklik görmek hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir