AnaSayfa / Genel / Kahve falında koluna boncuk takmak

Kahve falında koluna boncuk takmak

Kahve falında koluna boncuk takmak endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koluna boncuk takmak gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizi yenileyebilir, sosyal anlamda yeni teklifler ya da davetler alabilir, çevrenizi genişletebilirsiniz.

Kahve falında koluna boncuk takmak bolluğa kavuşacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koluna mavi boncuk takmak çok büyük zorluklar atlatacağına, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine nazar boncuğu takmak makama ve rızka sahip olacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi boncuklu bilezik takmak başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında bebeğe nazar boncuğu takmak ticaretin büyüyeceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında boncuklu kolye takmak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında saça boncuk takmak çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında boncuk yüzük takmak yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir