AnaSayfa / Genel / Kahve falında boncuk takmak

Kahve falında boncuk takmak

Kahve falında boncuk takmak içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine inanılır.

Kahve falında boncuk takmak gördüyseniz:

  • Evinizde veya yaşadığınız yerde yapacağınız düzenlemeler ya da birlikte yaşadığınız bir kişiyle sorunları detaylı şekilde ele almanız olumlu sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında siyah boncuk takmak insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi boncuk takmak resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında koluna mavi boncuk takmak eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına delalettir.

Kahve falında mavi boncuklu bilezik takmak giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine işarettir.

Kahve falında mavi boncuklu bileklik takmak bir anda yokluğa düşüleceğine, bir süre bu duruma çare bulamayacağına delalet eder.

Kahve falında saça boncuk takmak bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boncuklu yüzük takmak ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında koluna boncuk takmak üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir