AnaSayfa / Genel / Kahve falında saça boncuk takmak

Kahve falında saça boncuk takmak

Kahve falında saça boncuk takmak işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, maddi durumun düzeltileceğine, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, elde edilen nasibin artacağına, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, saygı göreceğine, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saça boncuk takmak gördüyseniz:

  • Süreci doğru yönetmek için, muhasebeci, avukat, bankacı v.b uzman kişilerden fikir almanız gerekebilir.

Kahve falında saça boncuk takmak bir şeyden zarar görmeye, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına işarettir.

Kahve falında bebeğe nazar boncuğu takmak ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil boncuk takmak hayırlı bir sürece girileceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi boncuklu bileklik takmak gelirini ve rızkını kaybedeceğine, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına işaret eder.

Kahve falında boncuk kolye takmak büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına delalettir.

Kahve falında siyah boncuk takmak zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi boncuk takmak kendini toparlayamayacağına, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına yorulur.

Kahve falında birine nazar boncuğu takmak bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir