AnaSayfa / Genel / Kahve falında boncuklu yüzük takmak

Kahve falında boncuklu yüzük takmak

Kahve falında boncuklu yüzük takmak kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, düşmanını alt edeceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, edilen duaların kabul edileceğine, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine işaret eder.

Kahve falında boncuklu yüzük takmak gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışmanızı veya yeni şeyler deneyimlemenizi sağlayabilecek aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında nazar boncuklu yüzük takmak vefalı bir insan olacağına, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında boncuklu yüzük takmak maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında boncuk yüzük takmak hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında yeşil boncuk takmak yüzünün kızaracağına, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boncuklu bileklik takmak işlerini kısa zamanda büyüteceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına yorulur.

Kahve falında boynuna boncuk takmak hem yeni yerler göreceğine, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah boncuk takmak bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına işaret eder.

Kahve falında mavi boncuklu bilezik takmak sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir