AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynuna bıçak dayandığını görmek

Kahve falında boynuna bıçak dayandığını görmek

Kahve falında boynuna bıçak dayandığını görmek parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, yardım edeceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine yorulur.

Kahve falında boynuna bıçak dayandığını gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olanı kabul etmek etrafınızdaki değişikliklerle başa çıkmanızı kolaylaştırabilir.

Kahve falında boynuna bıçak dayandığını görmek çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine işaret eder.

Kahve falında boğazına bıçak dayandığını görmek hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkeğe dayanmak kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafasına silah dayanmak imkân sahibi olacağına, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına inanılır.

Kahve falında başına silah dayandığını görmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, makamında en yüksek noktaya erişeceğine alamet eder.

Kahve falında omzuna dayanmak kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine işarettir.

Kahve falında bir yere dayanmak kendisini ailesine vereceğine, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına inanılır.

Kahve falında pencereye dayanmak manevi olarak hasar alınacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir